#AllEqualKunsthek

Van 24 december 2020 t/m 24 januari 2021 bestieren wij het Kunsthek in Amsterdam Oost. Een maand lang exposeren wij ons werk in een wisselende expositie in deze buitenruimte om verbinding te zoeken met onze buurtbewoners en passanten. Elke week zullen we de 7 vitrines van het Kunsthek een nieuwe boodschap meegegeven. Over o.a. (on)gelijkwaardigheid, huidskleur, genderdiversiteit en inclusiviteit. Inmiddels hangt de eerste serie, bestaande uit quotes. Wanneer je dichterbij komt krijgt de boodschap nog een extra positieve laag.

We willen aandacht vragen voor mensen die het in deze tijd extra moeilijk hebben en/of te maken hebben met ongelijkwaardigheid. Het is geen statische expo en we zetten het Kunsthek in zoals we dat op social media doen, met steeds nieuwe beelden. Daarom vragen wij iedereen, zowel buurtbewoners als ons online netwerk, om ons te helpen de boodschap van verbinding te verspreiden met de hashtag #AlleEqualKunsthek.

We hopen hiermee mensen aan het denken te zetten en we willen streven naar een samenleving waarin ieders stem gehoord wordt en telt.

#AllEqualKunsthek #spreadtheword and with that #equality

Studio Bla Bla is de designstudio met inhoud van Cynthia Foekema en Esther Fransman, lekkerblijvenlikken is één van onze (lievelings)projecten.